FLORS DE CARNAVAL
Per Francesc Estorach 00:49 Galetes , Postres
Ingredients:
-
420 gr.
de farina de força.
-
4 ous.
- 1/2 lt. de
llet.
-
La ratlladura
de mitja llima.
-
1
pessiguet de sal.
-
Oli de gira-sol
per fregir.
-
Sucre i
canella.
Elaboració:
Agafem tots els ingredients, excepte el
sucre i la canella i l’oli per fregir, i els mesclem be en una batedora. No els
hem de batre massa per a evitar que formi espuma.
Agafem una paella i posem l’oli, l’escalfem i posem el motlle per fer les
flors dintre per a que agafi temperatura. Quan està calent posem el motlle
dintre de la massa però sols fins la meitat del motlle (no ha d’arribar a la
superfície si no, no es despendrà la flor) i l’introduïm immediatament en
l’oli, esperem un moment i fent un moviment oscil·lant suau la flor es
despendrà del motlle. Quant la flor està doradeta la retirem de la paella i la
fiquem sobre paper absorbent per retirar l’excés d’oli. Passem la flor per una
safata on tindrem el sucre mesclat amb la canella. Un altra opció es regar les
flors en una miqueta de mel.
Bon profit !!!