MIL FULLS DE FUMATS EN CARXOFA

Per 09:08 , ,








Aquesta  setmana vos vull presentar unes receptes amb carxofes, i una d’elles es aquesta tapa, ràpida, fàcil i fresca, ideal per aquest dies on la calor ja comença apretar.



- Ingredients :

-Salmó  marinat  o fumat.

- Bacallà fumat.

- Lamines de carxofa confitada




- Elaboració:

Netejarem be les carxofes deixant-les solament els corns, llavors les tallarem en lamines fines.

A una paella tirarem oli d’oliva i quan sigui calent li tirarem les lamines salades procurant que l’oli sols estigui calent.

En uns 20 minuts més o menys estaran les lamines cuites.

Llavors les traurem i les reservarem damunt de paper absorbent.

Quant siguin fredes anirem col·locant una lamina de carxofa una de salmó, una de carxofa una de bacallà fins que vosaltres veieu.




            BON PROFIT!!!

Altres receptes

0 comentarios