RISOTTO DE MADUIXES
Aquesta recepta es del fantàstic bloc la cuina de l’Eri
Ingredients:
- 300 g d’arròs carnaroli.
- 400 g de maduixes.
- 1 l. De brou de verdures.
- 1 copa de vi blanc.
- Oli d’ oliva.
- Sal
- Pebre blanc
- Mantega
- 75 g de parmesà rallat
- 1 ceba
Elaboració:
Fem un caldo de verdures suau amb un porro, un parell de carlotes , mitja ceba,dos patates,i un carabassí,
Per l’altra banda posem una cassola de fang en un rajolí d’oli i un tros de mantega i quant sigui calent li tirarem la ceba tallada ben fina, l’anem remenant i quant estigué cuita li tirarem l’arròs, lo sofregirem un parell de minuts .
Afegirem lo vi i deixarem reduir fins la meitat.
Anirem tira’n cullerades de brou i no pararem de remenar en cap moment ,el brou l’anirem afegint poc a poc i a mesura que l’arròs mol demani.
Cinc minuts abans de finalitzar la cocció afegim les maduixes anant en copte de no remenar molt fort per no trencar-les.
Rectifiquem de sal i tirem un polsim de pebre blanca.
Quant estigué l’ arròs cuit tancarem el foc i li tirarem la mantega i el parmesà deixen reposar lo risotto uns cinc minuts abans de servir
BON PROFIT
7 comentarios
Hola Francesc.
ResponEliminaNo s’han hagués acudit mai un risotto amb maduixes
Una proposta original
Bona cuina
hola narcís jo tambe em vaig quedar parat, pero em va picar la curiositat i vaig provar de fer-lo, es realment bo i diferent.
ResponEliminaFrancesc,amb coincidit amb les maduixes però la receta que m'hos has preparat es lixe,m'has cautivat i no sa ma vera ocurrit,quina maravella de risotto,apuntada per qué la tenc que fer.
ResponEliminaUna abraçada i bon capvespre del Diumenge.
muy bueno este rissoto yo tambien lo tengo en el blog y Eri me dijo que la idea es de la Carme Ruscarreda
ResponEliminamiquel
si,ja lo estuve mirando,i al blog ya puse que era de l'eri pero me hizo mucha gracia i lo prepare, me gusto mucho. gracias Miguel nos hablamos
ResponEliminaquines ganes de tastar-lo! ha d'estar boníssim!!! molts petonets
ResponEliminamoltissimes gracies, que sapiges que eh fet mes receptes teves, ja les aniras veien, petonets
ResponElimina