ENTREPÀ FRED
Ingredients:
- Pa de motlle.
- 2 tomates d’ensalada.
- Tomates de fregar el pa.
- Ensiam.
- Cogombres petits.
- Ous bullits 3 u.
- Pernil dolç.
- Formatge.
- Gambes pelades.
- Tonyina.
- Maionesa.
Elaboració:
Agafem un motlle rectangular i el folrem de paper de film.
Agafem unes llesques de pa de motlle i les freguem en tomata .
Cobrim el fons del motlle en les llesques del pa en la tomata cap amunt, li afegim l’ensiam i el cogombre, unes rodanxes d’ou i unes gambetes.
Col·loquem un altra vegada les llesques de pa sucat en tomata i damunt la tonyina, tomata, pernil dolç , al vostre gust .
Tornarem a afegir-li més pa sucat en tomata i la resta del ingredients i taparem en la resta del pa i esta vegada la banda fregada en la tomata la col·loquem de cara dins als ingredients.
El pa de motlle el gastarem sense crosta, i anirem intercalant les juntes del pa per que no sen desmonte al tallar-lo.
Un cop tot fet, el taparem en lo film i farem pressió sobre el pastís per que quedi ben tupit.
Fiquem a la nevera a refredar-se unes hores i passat el temps, el desmotllem i l’untem en la maionesa.
Decorem amb unes anxoves o el que ens vingué de gust.
Bon profit!!!
2 comentarios
Te molt bona pinta, i sense gaire complicacions!
ResponEliminaIdeal per els dies de calor que no tens ni ganes d´encendre el foc!
Petons
tens rao, pots estar tot el mati a la platja i tindreu preparat a la nevera fins l'hora de menjar ,je,je i sorpendre als teus amb un bon dinar. una abraçada i molt petons.
ResponElimina