LLOBARRO EN MARISC
- Ingredients :
- 1 llop de 2 kg ( pescat a l' encanyissada )
- 1/2 L. de caldo d peix
- 8 llagostins de la Ràpita
- 20 grumols
- 1 ceba
- 12 ametlles torrades
- 1 panet torrat
- 1 tomata
- 2 alls
- pimentó dolç
- sal
- farina
- 1 gotet de vi blanc
- oli d'oliva
- 1 cassola de terra
- julivert
- Elaboració :
-Agafarem lo llop net i lo tallarem a rodanxes generoses, el salarem i el reservarem a una safata. A una cassola de terra amb oli fregirem els llagostins i els retirarem a un plat. Desprès enfarinem el peix i lo fregirem una mica i el reservarem amb els llagostins, a continuació tirarem la ceba tallada petita per fregir-la be; mentrestant farem una picada amb all, tomata, julivert, les ametlles i lo pa rallat i ho tirarem a la ceba. Quan estigui la picada sofregida, tirarem lo vi blanc i la meitat del caldo de peix i deixarem bullir fins reduir a la meitat.
A continuació es tira lo peix i els llagostins fins coures be, uns 10 min. aprox.
Tirarem els grumols i esperem que estiguen oberts , tancarem el foc i servirem ràpidament.
Bon profit !!!
0 comentarios