TORRADETA DE POMA AMB CREMA DE MASCARPONE

Per 10:49 , , ,



      Font: Les Receptes de Sant Hilari.

 Ingredients :

     
- 2 pomes.
- 2 cullerades soperes de sucre moreno.
- 200 gr. De formatge Mascarpone.
- 100 gr. De nata per muntar.
- 2 clares d’ou.
- Torradetes de pa.
- Avellanes torrades.
- Pebre negre.
- Sucre.


- Elaboració:


-          Prepareu la crema Mascarpone: Bateu el Mascarpone amb un parell de cullerades de sucre.
-          Munteu la nata amb una cullerada de sucre.
-          Munteu les clares d’ou a punt de neu amb una culleradeta de sucre.
-          En un bol barregeu-hi el Mascarpone, la nata i les clares muntades i ho reservarem a la nevera.
-          Peleu i talleu les pomes, coeu-les a foc lent amb un dit d’aigua fins que es desfacin lleugerament. Afegiu el sucre moreno i deixeu coure uns minuts més. Deixeu refredar.


-          Montatge:

-          Agafeu al torradeta i unteu-la amb la compota de poma, fiqueu una mica de la crema de Mascarpone al sobre i espolvorejeu-la amb les avellanes trinxades.

-          Al moment de servir-les, tireu-li un polsim de pebre negre molt pel damunt.


       


            BON PROFIT!!!

Altres receptes

1 comentarios

  1. Hola Francesc
    Moltes gràcies per la visita que has fet al bloc de La lionesa.
    Aquestes torrades fan molt bona pinta.
    Bona cuina

    ResponElimina