TORRADETA DE POMA AMB CREMA DE MASCARPONE
Font: Les Receptes de Sant Hilari.
- Ingredients :
- 2 pomes.
- 2 cullerades soperes de sucre moreno.
- 200 gr. De formatge Mascarpone.
- 100 gr. De nata per muntar.
- 2 clares d’ou.
- Torradetes de pa.
- Avellanes torrades.
- Pebre negre.
- Sucre.
- Elaboració:
- Prepareu la crema Mascarpone: Bateu el Mascarpone amb un parell de cullerades de sucre.
- Munteu la nata amb una cullerada de sucre.
- Munteu les clares d’ou a punt de neu amb una culleradeta de sucre.
- En un bol barregeu-hi el Mascarpone, la nata i les clares muntades i ho reservarem a la nevera.
- Peleu i talleu les pomes, coeu-les a foc lent amb un dit d’aigua fins que es desfacin lleugerament. Afegiu el sucre moreno i deixeu coure uns minuts més. Deixeu refredar.
- Montatge:
- Agafeu al torradeta i unteu-la amb la compota de poma, fiqueu una mica de la crema de Mascarpone al sobre i espolvorejeu-la amb les avellanes trinxades.
- Al moment de servir-les, tireu-li un polsim de pebre negre molt pel damunt.
BON PROFIT!!!
1 comentarios
Hola Francesc
ResponEliminaMoltes gràcies per la visita que has fet al bloc de La lionesa.
Aquestes torrades fan molt bona pinta.
Bona cuina