SALMÓ MARINAT
- Ingredients :
- 1 kg. De salmó fresc
- 60 g. De sal
- 40 g. De sucre
- Anet en pols , pot ser sec. (L’Anet és “el eneldo”).
- 1 taronja a rodanxes.
- 1 llima.
- Elaboració :
- Netegeu el salmó traient-li la espina central i totes les petites en l’ajuda d’unes pinces.
- A un bol mescleu-hi la sal, el sucre i l’anet.
- Tireu una part de la mescla feta a un “tupper” i col·loqueu una part del peix al damunt amb la pell del salmó tocant la mescla.
- Damunt del salmó li col·locarem una mica de mescla i a sobre unes rodanxes de taronja i de llima, damunt l’altre filet de salmó, i el cobrirem amb la resta de la mescla.
- El taparem amb paper de film i li col·locarem pes a sobre i l’introduïm a la nevera.
- El deixem reposar en nevera durant un període de 72 hores i cada 12 hores s’ha de tombar el peix de dalt a baix.
- Passat aquest temps el netejarem baix l’aigua i l’eixuguen be. Ja està a punt per menjar.
BON PROFIT!!!
0 comentarios