PASTÍS DE FORMATGE
- Ingredients:
- 500 g de formatge tipo philadelphia.
- 3 ous.
- 2 iogurts.
- 2 pots de iogurt plens de llet
- 2 pots de iogurt de farina.
- 2 pots de iogurt de sucre.
- 1 sobre de llevat Royal.( 16 g)
-Elaboració :
- Tradicional.
- Col·loquem tots els ingredients en un bol i en una batedora de mà ho mesclem tot fins obtindre una massa hologènica.
- Themomix.
- Col·loquem tots els ingredients al got i mesclem durant 1 minut a velocitat 4.
- Engrassarem lo motlle amb mantega i amb farina i es tira la mescla la mescla dins del motlle col·locant-ho dins del forn que tindrem escalfat a 200 Cº i baixarem a 180 Cº . Tindrem el pastís de 30 a 40 minuts més o menys. Punxarem el pastís amb un ganivet i si surt net es que lo pastís està fet.
- Per desmotllar-lo el deixarem refredar.
- El pastís el decorarem amb melmelada de fresa pel damunt , o al vostre gust.
- BON PROFIT!!!
4 comentarios
Bona cuina
ResponEliminaHola Francesc
Fa gaig aquesta porció del pastis, deu ser molt bo que s’ha acabat tan aviat
Bona cuina
Impresionant! cada dia te superes!!!
ResponEliminaGracies, un dia si treballem junts t'en fare un per que el probes, je, je
ResponEliminaVale, jo te faré el control de qualitat jejeje
ResponElimina