POLLASTRE AL CURRY

Per 15:04 ,



INGREDIENTS:

- 4 Cuixes de pollastre tallades a trossos.
- 4 Ales de pollastre a trossos.
- 1 Ceba.
- 1 Tomata.
- Oli d’oliva
- Sal.
- 1 cullerada de Pasta de Curri.
- 1 copa de conyac de cuinar.
- 1 got d’aigua.
- Un grapadet de llavors de Cardamom.

- Per la picada:
- 1 All.
- 1 Ceba mitjana.
- 1 Branca de julivert.
- 1 Tomata.
- Pa torrat.
- Un grapadet d’avellanes torrades.


ELABORACIÓ:


Agafem una cassola i li fiquem un raig d’oli, tirem el pollastre salpebrat al gust  i el daurem fins que tingui un bonic color torrat. Tot seguit agafem el got batedor i li fiquen tots els ingredients de la picada, ho triturem tot fins obtenir una pasta.

            Afegim la picada a la cassola on tenim el pollastre. Remenem be i afegim la copa de conyac i el got d’aigua junt amb les llavors de Cardamom.

            Tapem la cassola i ho deixem coure a foc lent anant remenant-ho de quant en quant i vigilant que no s’enganxi.

            Punxarem el pollastre i quant comença a estar tou li afegim la cullerada de pasta de curri i ho deixem coure.

            Rectifiqueu de sal després d’haver afegit la pasta de Curri ja que aquesta es forta de sabor i ens pot quedar el rostit salat.

            Un truc: Per que quedi un a bon rostit , s’ha d’evaporar tota l’aigua fins que quedi solament l’oli.

            A mi,  la pasta de Curri me la va porta un bon amic que va estar de viatge a Thailàndia (El Víctor de l’Aldea) em va portar una bona mostra de productes típics d’alli : arròs, diferents tipus de Curri tant en pols com en pasta, sèsam negre, ... més endavant ja farem la setmana temàtica tailandesa amb els productes citats. He descobert que la cuina mediterrània amb un toc exòtic combina be, junts ja ho anirem descobrint, aquest es només un petit abans per anar fent boca.
Vosaltres, la pasta de curri, la podeu trobar en les botigues àrabs o en botigues especialitzades.


                        BON PROFIT!!!



           

Altres receptes

2 comentarios

  1. Té molt bona pinta el pollastre en curry, no l'he provat mai, el faré!!!

    ResponElimina
  2. Si no en tens t'en donaré jo que en ting. El tens que fer té un gust especial, exotic.

    ResponElimina