QUICHE DE VERDURES
Ingredients:
- 1 paquet de pasta brisa.
- 1 carabassó.
- 200 g de xampinyons laminats.
- 2 porros.
- 1 pebrot roig.
- 1 pebrot verd.
- 1 albergínia.
- 4 calçots.
- Formatge rallat.
Elaboració:
- Escalfeu el forn a 180º .
- Agafem un motlle rodó de 25 cm i fiquem la pasta brisa amb el paper que l’envolta, i la punxem be perquè no pugi.
- Trossegem totes les verdures en daus petits , les salem i les saltegem en una paella.
- Mentrestant, poseu la massa a coure al forn vigilant que no se’ns cremi.
- Quan estiguin les verdures cuites les retirarem a un recipient per traure’ls excés d’oli.
- Un cop la massa cuita la traurem del forn i li col·locarem tota la verdura pel damunt i ho tindrem dintre del forn uns 15 minuts.
- Li col·loquem lo formatge rallat i deixem gratinar .
BON PROFIT!!!
2 comentarios
m'encanten les coques amb verdures!!!!! 8) molt bona pinta
ResponEliminaDeliciosa aquesta quiche y de verduretes ara que ve la primavera molt millor,jejeje¡¡¡¡
ResponEliminagracies per el teu comentari Francesc i les medias noches son més bones encara.
Bon cap de setmana i jo probaré de fer aquesta quiche.
Salutacions.