MONA DE PASQUA

Per 15:09 , ,



 Com tots tenim fillols i el meu fill no es una excepció ara per pasqua no tenim altra solució que fer unes mones ,je je .
Aquets any a tocat el tema del futbol com no.  
  







Ingredients:


-          1 taronja en suc llimpia.
-          250 g de sucre.
-          3 ous.
-          100 g d’oli d’oliva.
-          1 iogurt natural.
-          250 g de farina.
-          1 sobre de llevat royal. 16 g.
-          Un polsim de sal.


Preparació:

Col·loca al got batedor lo sucre, la taronja  a trossos i los ous i programarem 3 minuts a 35º vel. 5.

Després tirarem l’oli i lo iogurt i mesclarem 15 seg. A vel. 2 ½.

Incorporarem la farina , lo llevat i la sal i mesclarem 15 seg. A vel. 2 ½ .

Si queda alguna cosa per mesclar ens ajudarem en la espàtula

A un motlle quadrat li tirarem la mescla obtinguda i col·locarem al forn precalentat a 180º aprox. 30 o 40 minuts.

Anirem comprovant amb un ganivet que sigui cuit.

Quant sigui cuit deixarem refredar.

Farcit i decoració:

-          Melmelada de taronja.
-          100 g de formatge fresc.
-          125 g de mascarpone.
-          65 g de sucre glass.
-          200 g de nata.
-          ½ cullereta de extracte de vainilla.
-          Colorant verd.
-          Un dibuix comestible.
 


Muntarem la nata, mesclarem lo formatge crema  lo mascarpone i lo sucre glass.

Després mesclarem tots els ingredients amb molt de comte de que no baixi la nata.

Un cop ben mesclat ho deixem refredar a la nevera .

Agafem el bescuit  el partim per la meitat i li col·loquem la melmelada.

Llavors a la crema que em deixat a la nevera  li anirem incorporant lo colorant verd fins obtindre el color desitjat.

Col·loquem el dibuix al damunt del pastis i mullem amb aigua i sucre.

Per voltant del dibuix anirem decorant amb una manega pastissera al nostre gust.   


 BON PROFIT!!!!
   

Altres receptes

2 comentarios

  1. Desprès del disgust del dimecres aquesta mona traurà totes les penes al teu fillol.
    Bona cuina

    ResponElimina
  2. si, ens endolçara el camí fins el pròxim dimecres, que esperem que acabi millor jeje

    ResponElimina