TRUITA DE CEBA TENDRA
Ingredients:
- 5 cebes tendres.
- 4 ous casolans.
- Llevat en pols tipus Royal.
Elaboració:
Netegem les cebes tendres i tallem en juliana.
Posarem una paella al foc i col·loquem una mica d’oli d’oliva, quant sigui calen tirem la ceba i fregim, anem remenant i a la meitat de cocció salarem un poc.
A un bol batrem els ous, salem i li tirem un polsim de llevat en pols.
Quant sigui la ceba fregida la tirarem dins del bol i remenarem be.
De dins de la paella traurem tot l’oli i li tirarem tota la mescla de la ceba amb els ous.
Deixarem fins que es qualli, llavors tombarem la truita per que qualli del altre costat.
Quant sigui cuita ja estarà per menjar .
Servirem damunt de unes torrades de pa torrat amb tomata i un rajolí d’oli d’oliva.
BON PROFIT!!!
0 comentarios