LLOBARRO AMB SALTEJAR D'ALLS TENDRES
Aquesta recepta es una de les meves preferides per la seva simplicitat i pel seu resultat final, tenint en comte que el peix, si es de qualitat, en poca preparació es quan realment sobte el bon gust ja que del que es tracta es de no emmascarar-lo.
Ingredients per 2 persones:
- 2 llobarros d’uns 400 g.
- Uns alls tendres frescos.
- Oli d’oliva.
- Sal.
Elaboració
Netejarem els llobarros, salarem i reservem.
Col·loquem una graella al foc i quan sigui ben calenta tirem el peix. Quan sigui cuit d’una part el tombem i el deixem coure per l’altra part.
A una paella tirem un rajolí d’oli i quan estigué ben calen afegirem els alls trossejats i fregirem.
Quan tenim el peix cuit, emplatem i li tirem els allets pel damunt amb un bon rajolí d’oli, i ja esta el plat acabat.
Bon profit!!!
0 comentarios