ABADEJO AMB MUSSOLINA DE POMA
Ingredients:
- Uns lloms d’abadejo dessalat.
- 1 mansana.
- 1 pot de pimentons del piquillo.
- Nata.
- Oli d’oliva.
- Alls.
Elaboració:
En primer lloc, agafem els pimentons del piquillo i els triturem.
A una paella amb oli tirarem els alls laminats i saltejarem, li tirarem els pimentons i li pegarem quatre voltes per fregir-los un poc, llavors afegirem la nata i deixarem reduir a foc lent, revisarem de sal.
Agafem els lloms d’abadejo i els fiquem a una safata amb un rajolí d’oli al forn.
En segon lloc agafem un got batedor i posem uns 100 cc d’oli, sal i mitja mansana a trossos.
Ho mesclem be fins obtindre una mussolina i ho fiquem damunt dels lloms cuits.
Ho tindrem un rato mes al forn fins que la mussolina tingué un color torrat.
Muntatge del plat:
Al fons del plat col·loquem la salsa de pimentons i a sobre li possem el peix amb la mussolina.
BON PROFIT!!!
0 comentarios