ABADEJO AMB MUSSOLINA DE POMA

Per 10:12 , ,






Ingredients:

-          Uns lloms d’abadejo dessalat.
-          1 mansana.
-          1 pot de pimentons del piquillo.
-          Nata.
-          Oli d’oliva.
-          Alls.







Elaboració:

En primer lloc, agafem els pimentons del piquillo i els triturem.

A una paella amb oli tirarem els alls laminats i saltejarem, li tirarem els pimentons i li pegarem quatre voltes per fregir-los un poc, llavors afegirem la nata i deixarem reduir a foc lent, revisarem de sal.

Agafem els lloms d’abadejo i els fiquem a una safata amb un rajolí d’oli al forn.

En segon lloc agafem un got batedor i posem uns 100 cc d’oli, sal i mitja mansana a trossos.

Ho mesclem be fins obtindre una mussolina i ho fiquem damunt dels lloms cuits.

Ho tindrem un rato mes al forn fins que la mussolina tingué un color torrat.



Muntatge del plat:


Al fons del plat col·loquem la salsa de pimentons i a sobre li possem el peix amb la mussolina.


BON PROFIT!!!
  

Altres receptes

0 comentarios