ENSALADA PRIMAVERAL
Ingredients:
- Uns brots tendres.
- Un cogollo de Tudela.
- Una tomata d’ensalada.
- Una carlota.
- Un advocat
- Unes freses.
- Cebollí.
- Flors de malva.
- Oli
- Sal maldon
- Reducció de vinagre de modena a la llima.
Elaboració:
Trinxem el cogollo i el col·loquem en un plat, afegim els brots tendres. Trinxem la tomata i la col·loquem sobre els brots.
Farem el mateix amb advocat.
Netejarem la carlota i amb un pelador de fruita, farem unes tires pel damunt dels altres ingredients.
Un cop tot això esta preparat per treure a taula li afegirem les freses ben fresquetes, lo cebollí picat i les flors de malva, que tindrem en aigua fresca per que estiguin ben conservades, (son molt sensibles a la calor).
Tirarem un rajolí d’oli d’oliva, sal maldon i reducció de vinagre de modena a la llima, per donar-li un toc més refrescant.
0 comentarios