BARBARESA DE TARONJA
Ingredients:
- 400 ml de suc de toronja.
- 150 g de sucre.
- 2 ous.
- 8 fulles de gelatina.
- 200 g de nata per muntar.
- Perles de xocolata.
Elaboració:
Rehidratar la gelatina en aigua freda.
A un bol barrejarem els ous, el sucre i el suc de taronja.
Posarem la barreja a un casso al foc remenant contínuament fins que agafi una mica de consistència però sense que hi arribi a bullir.
Treure del foc i tirar-li la gelatina escorreguda que remenarem fins la seva dissolució.
Deixar refredar a temperatura ambient.
Semi muntar la nata e incorporar-la amb moviment suaus a la crema de taronja.
Incorporar les perles de xocolata a la crema obtinguda.
Tirar la crema obtinguda a un motlle de silicona i reservar a la nevera per que agafi la consistència adequada.
Decorar al gust.
BON PROFIT!!!
2 comentarios
Hola Francesc!
ResponEliminaGràcies per pasar-te per el meu bloc!
Em quedo mirant el teu, he quedat marevallada dels colors que te l´amanida anterior!
De babaresa jo en vaig fer una de maduixa, però amb taronja ha d´ estar tmb molt bona!
Petons
Gracies por el comentario de tu hijo a mi receta me gusta que la juventud tambien opine.
ResponEliminabuena babaresa y siempre estan muy buenas y la tuya seguro que lo esta
saludos
miquel