BARBARESA DE TARONJA

Per 02:34 ,

Ingredients:

-          400 ml de suc de toronja.
-          150 g de sucre.
-          2 ous.
-          8 fulles de gelatina.
-          200 g de nata per muntar.
-          Perles de xocolata.






Elaboració:


Rehidratar la gelatina en aigua freda.

A un bol barrejarem els ous, el sucre i el suc de taronja.

Posarem la barreja a un casso al foc remenant contínuament fins que agafi una mica de consistència però sense que hi arribi a bullir.

Treure del foc i tirar-li la gelatina escorreguda que remenarem fins la seva dissolució.

Deixar refredar a temperatura ambient.

Semi muntar la nata e incorporar-la amb moviment suaus a la crema de taronja.
Incorporar les perles de xocolata a la crema obtinguda.

Tirar la crema obtinguda a un motlle de silicona i reservar a la nevera per que agafi la consistència adequada.

 Decorar al gust.  



             BON PROFIT!!!

Altres receptes

2 comentarios

  1. Hola Francesc!
    Gràcies per pasar-te per el meu bloc!
    Em quedo mirant el teu, he quedat marevallada dels colors que te l´amanida anterior!
    De babaresa jo en vaig fer una de maduixa, però amb taronja ha d´ estar tmb molt bona!
    Petons

    ResponElimina
  2. Gracies por el comentario de tu hijo a mi receta me gusta que la juventud tambien opine.
    buena babaresa y siempre estan muy buenas y la tuya seguro que lo esta
    saludos
    miquel

    ResponElimina