TARTAR DE TONYINA VERMELLA
Ingredients:
- tonyina roja.
- 2 advocats.
- Una llima.
- 2 cullerades de sèsam.
- 1 cullerada de wasabi.
- 2-3 cullerades de soja.
- 1 cullerada de salsa perrins.
- Ceba tendra.
- Sal
Oli d’oliva
Elaboració:
Tallem la tonyina a daus i posem a un bol.
Tallem la ceba molt fina e incorporem a la tonyina
A un altre bol mesclem la soja, la salsa perrims el suc de mitja llima el wasabi la sal i lo sèsam i ho remenem molt be per mesclar tots els ingredients be, introduirem a la tonyina.
Guardarem a la nevera com a mínim mitja hora.
Emplatem col·locant els advocats tallats a daus dins d’un motlle i a sobre la mescle amb la tonyina.
Decorem al nostre gust.
BON PROFIT!!!
5 comentarios
Francesc, riquísimo este tartar.
ResponEliminaMe gusta.
Besos
gracies anna,no lo habia hacho nunca pero me regalaron un trozo de atun y probe de hacerlo, estaba riquisimo. muchisimos besos.
ResponEliminaFrancesc una delicia de tartar,no l'he provat mai aixi pero vegent la presentació me has conquistat.
ResponEliminaUna abraçada i bon cap setmana.
De cara al temps que anem es un plat per sorpendre als invitats, o simplement per asaborejar un dels peixos mes exquisits del mediterrani. molt petons i bon fin de
ResponEliminaFrancesc un tartar ideal para este tiempo ya, me gusta el atun y el aguacate, me lo llevo a pendiente
ResponEliminasaludos
miquel