MAR I MONTANYA DE PASTA

Per 14:44 , , ,








Ingredients:

-          Pasta.
-          Algues.( wakame deshidratat).
-          Ceps.
-          Camagrocs.
-          Vieires.
-          Musclos.
-          Ceba.
      -     Oli.













Elaboració:

Posem la pasta en una cassola amb aigua bullint fins que estigui “ al dente”; normalment amb aquesta pasta necessitem uns 10 minuts, però es recomanable mira les instruccions del fabricant.

Mentrestant a una cassola plana posarem un rajolí d’oli, la ceba tallada a trossets petits i la deixarem coure fins que sigui cuita.
Llavors tirarem els ceps i els camagrocs i els peguem quatre voltes fins que perdin l’aigua.
Courem els musclos al vapor, els traurem les crostes i reservarem.

Les algues les tindrem hidratant-se amb aigua del moment que comencem el plat.
En l’aigua d’hidratar-se i l’aigua del musclos courem les algues* uns 15 o 20 minuts.
Les vieires les courem a la planxa amb un rajolí d’oli i sal maldon per damunt.
Un cop tots els ingredients cuinats passarem a introduir-los tots a la cassola on tenim els bolets i la ceba cuita.
A la cassola introduirem la pasta, els musclos i les algues cuites i remenarem be tots els ingredients.
Un cop tot mesclat apaguem el foc i emplatarem col·locant una vieira al damunt del plat.

*Barem bullir les algues amb l’aigua del musclos per aprofitar al màxim el sabor de mar.

BON PROFIT!!!    

Altres receptes

0 comentarios