MAR I MONTANYA DE PASTA
Ingredients:
- Pasta.
- Algues.( wakame deshidratat).
- Ceps.
- Camagrocs.
- Vieires.
- Musclos.
- Ceba.
- Oli.
Elaboració:
Posem la pasta en una cassola amb aigua bullint fins que estigui “ al dente”; normalment amb aquesta pasta necessitem uns 10 minuts, però es recomanable mira les instruccions del fabricant.
Mentrestant a una cassola plana posarem un rajolí d’oli, la ceba tallada a trossets petits i la deixarem coure fins que sigui cuita.
Llavors tirarem els ceps i els camagrocs i els peguem quatre voltes fins que perdin l’aigua.
Courem els musclos al vapor, els traurem les crostes i reservarem.
Les algues les tindrem hidratant-se amb aigua del moment que comencem el plat.
En l’aigua d’hidratar-se i l’aigua del musclos courem les algues* uns 15 o 20 minuts.
Les vieires les courem a la planxa amb un rajolí d’oli i sal maldon per damunt.
Un cop tots els ingredients cuinats passarem a introduir-los tots a la cassola on tenim els bolets i la ceba cuita.
A la cassola introduirem la pasta, els musclos i les algues cuites i remenarem be tots els ingredients.
Un cop tot mesclat apaguem el foc i emplatarem col·locant una vieira al damunt del plat.
*Barem bullir les algues amb l’aigua del musclos per aprofitar al màxim el sabor de mar.
BON PROFIT!!!
0 comentarios