ROTLLETS DE FIGUES
En aquest dies al meu poble estem de festes majors i vaig un poc sense para, un rato als bous, un rato al pub, un rato pel ball i molt rato buscant als meus fills que estan en plena edad del “ pavo” i els tinc que controlar un poquet,ja, ja això que no en porten gens malament .
Com podeu comprendre avui ens em aixecat un poc tard i no teníem gents de gana ni de ganes de cuinar, però els joves de casa si que volien menjar alguna cosa.
Ens em posat a la feina la meva dona i jo i al final de postres ens a sortit aquestes fàcils però sofisticades postres.
Espero que el proveu de fer i vos agradi.
Ingredients:
- Un paquet de pasta brick.
- Una dotzena de figues.
- Xocolata de cobertura en perles.
- Sucre fi.
Mantega
Elaboració :
Es col·loquen un parell de fulles de pasta escampada damunt del banc de cuina i es pinten amb la mantega desfeta.
A dins de les fulles es col·loquen unes figues pelades i tallades a rodanxes i damunt unes perles de xocolata.
Enrotllem les lamines de pasta i enfornem a 180 graus uns 15 minuts fins que la massa estigué cruixent .
Traurem i deixarem refredar, antes de servir li tirarem lo sucre fi per sobre i ja estarà llest per servir.
Bon profit!!!
0 comentarios