ENREIXAT DE XOCOLATA
Ingredients:
- 1 Base de pasta de full.
- 200 g de xocolata. ( jo en col·loco un en crema per introduir al forn).
- 1 ou.
- 50 g de sucre de llustre.
Un corró per tallar la pasta
Elaboració:
Estireu la pasta de full , i tots seguit la talleu que vos quedi a una part el 60% de la peça i a l’altra el 40% per que s’ha de estira la reixa.
Poseu-ne la part gran a una plàtera de forn amb paper sulfurat i punxeu-la un poc .
Escampeu lo xocolata pel damunt sense arribar a la vora.
La part petita de pasta passeu lo corró per tallar la pasta i fer l’enreixat.
Pinteu la vora amb l’ou batut i poseu l’altra part de pasta de full al damunt.
Premeu un poc les vores amb els dits o una forquilla, pinteu amb ou batut.
Escalfeu el forn i coeu a 180ºC uns 20 minuts, o mireu que la pasta de full estigué cuita.
Deixeu-la refredar una estona i tireu-hi el sucre llustre pel damunt amb un colador i ja podeu servir.
Bon profit!!
2 comentarios
Quin clàssic més bo!
ResponEliminaQue bo!!! M'en menjaria un tros ara mateix, i dos també!jejej
ResponEliminaSalutacions.