GALETES D'AMETLLA AMB XIPS DE XOCOLATA
Ingredients :
- 230 g de mantega.
- 200 g de sucre.
- 220 de sucre moreno.
- 2 ous grans batuts.
- 300 g de farina.
- 215 g de farina d’ametlla.
- ½ cull*. de sal.
- ½ cull* de llevat en pols(royal).
- 1 cull* de bicarbonat sòdic.
- 340 g de perles de xocolata.
- 110 g de xocolata ratllada.
- 1 cull*. d’extracte de vainilla.
- * La cullereta de cafè.
Elaboració:
Mesclem la mantega i tot lo sucre.
Desprès afegim l’extracte de vainilla i los ous, primer un , batrem be i desprès l’altre i tornarem a batre fins tindre-ho tot molt ben mesclat.
Tamisem la farina ,la sal, lo llevat i lo bicarbonat i afegim a la massa fins obtindre una massa molt homogènia.
Afegim la farina d’ametlla, les perles de xocolata i lo xocolata ratllat i mesclem.
Es deixa un 10 minuts reposar i es fan boles que col·locarem a una safata deixant uns 5 cm d’espai per que no s’apeguin les unes a les altres.
Col·loquem al forn 10-15 minuts a 190 ºC.
Tindrem la màxima precaució de que no se’n cremin.
Deixem gelar a una reixa o damunt de un paper de forn.
Si les guardeu a un pot de ferro i amb uns paper de cuina dins es conserven uns dies molt cruixents.
4 comentarios
què bones per berenar!!!!
ResponEliminaQuina bona pinta...petons
ResponEliminaLes copio, però ja!!!
ResponEliminaPetonets.
T'han quedat ben maques i apetitoses aquestes galetes, quina delicia!! Petons
ResponElimina