CALAMARS AMB VERDURES

Per 13:04 , , ,



Ingredients :


-          4 calamars .
-          12 calçots.
-          2 pebrots del piquillo rostits i nets.
-          6 carxofes.
-          3 cebes.
-          Un parell de tomates
-          Alls.
-          1 copa de vermut negre.
-          ¼ de litre de fumet.
-          Oli d’oliva.












Elaboració:


Netegem els calamars i reservem la seva tinta. Traurem les aletes i les potes, les tallem petites i reservarem.

Netegem els calçots i les carxofes i els tallem a trossets petits.

Saltejarem  les verdures , a la meitat de la seva cocció afegirem els trossets de calamars que tenim reservats i courem fins que tot sigui cuit, retirem de la paella per extreure  excés  l’oli i deixem reservat  fins que estigui un poc fred.

A una cassola plana saltegem les cebes, els alls, el julivert i les tomates tot tallat ben finet, tirem lo vermut i lo fumet (on haurem dissolt la tinta).

Omplim els tubs dels calamars amb la mescla anterior de verdura i trossets de calamar, els tanquem amb uns escuradents i afegim a la salsa que tenim al foc, durant uns 30 minuts.

Rectificar de sal i passar la salsa pel passapuré per que quedi molt mes fina.





 Bon profit !!!






















Altres receptes

4 comentarios

  1. Ummm que bo! el vermut li deu donar un gustet ben bo. Petons

    ResponElimina
  2. Jo amb el teu permís, també he fet una volteta pel teu bloc, tens receptes molt xules, crec que la primera que provaré de fer és el tortell de nata i xocolata, sembla boníssim, ja t'explicaré que tal!!! un petó. Neus

    ResponElimina
  3. Aquest plat és de luxe!!! No té preu.. es genial i segur que moolt sabrós!!! :D

    ResponElimina