NIUS DE PASTA KATAIFI AMB FRUITS SECS
Ingredients :
- 100 g de pistatxos torrats.
- 100 g d’avellanes de Reus torrades.
- 100 g de sucre moreno.
- 40 ml d’aigua.
- 20 gotes d’aigua de tarongina.
- 1 paquet de pasta kataifi.
- 100 ml de mel.
Elaboració:
Lo primer pas que farem serà l’almívar, a un cassó al foc li tirarem l’aigua, lo sucre, 10 ml de mel i l’aigua de tarongina i anirem remenant fins la seva dissolució, llavors traurem del foc i reservarem.
Llavors amb molta cura anirem fent els nius de pasta, enrotllant els fils i deixant-los en uns motlles de silicona,com els dels flams, i anirem banyant-los amb la mantega i la mel.
Un cop tots els nius fets i mullats anirem col·locant els fruits secs fins omplir-los.
Introduïm al forn a uns 180 graus fins que siguin daurats.
Els servirem regats amb almívar pel damunt.
Bon profit !!!
3 comentarios
Quin postra més deliciós
ResponEliminaBona cuina
pareix un niu de veritat, què bo!!!!
ResponEliminasón xulíssims Francesc!!! estàs fet un artista. petonets
ResponElimina