NIUS DE PASTA KATAIFI AMB FRUITS SECS

Per 15:12 ,


Ingredients :



-          100 g de pistatxos torrats.
-          100 g d’avellanes de Reus torrades.
-          100 g de sucre moreno.
-          40 ml d’aigua.
-          20 gotes d’aigua de tarongina.
-          1 paquet de pasta kataifi.
-          100 ml de mel.












Elaboració:



Lo primer pas que farem serà l’almívar, a un cassó al foc li tirarem l’aigua, lo sucre, 10 ml de mel i l’aigua de tarongina i anirem remenant fins la seva dissolució, llavors traurem del foc i reservarem.

Llavors amb molta cura anirem fent els nius de pasta, enrotllant els fils i deixant-los en uns motlles de silicona,com  els dels flams, i anirem banyant-los amb la mantega i la mel.

 Un cop tots els nius fets i mullats anirem col·locant els fruits secs fins omplir-los.

Introduïm al forn a uns 180 graus fins que siguin daurats.

Els servirem regats amb almívar pel damunt.





Bon profit !!!
















Altres receptes

3 comentarios