KEFTA O PITNXO DE CARN PICADA
Ingredients :
- 400 g de carn picada de vedella i corder, o al gust.
- 3 cull. de julivert picat.
- 1 ceba picada
- ½ cull de comí en pols.
- ½ cull de pebre roig dolç.
- 1 cull de chiken tikka ( mescla d’espècies, cúrcuma, gingebre,cardamom, es compra en botigues àrabs)
- 6 fulles de menta.
- Sal.
Elaboració :
Mesclar tots els ingredients i deixar reposar unes hores per que es mesclin be tots els sabors.
Després agafem pals de pintxo i amb la ma es van formant els pintxos apretan la carn al pal fins forma lo pintxo.
Es couen amb una planxa o si es possible a la barbacoa que es com queden mes bons.
Bon profit !!!
Aquest cargols que surten a la fotos son els anomenats cargols poma, no son comestibles.
Mireu la seva mida, son molt grans.
5 comentarios
quins cargols més grans!!!! els pinxos tenen molt bona pinta. petonets Francesc
ResponEliminamolt apetitós!!!
ResponEliminammm... uns pintxos mooolt bons!!
ResponEliminaUns pintxo d'allò més apetitosos!!! Ara men menjaria uns quants que no he dinat gaire! jejejj
ResponEliminaM'encanten els Keftas!! Aquella oloreta tan bona que fa la cuina quan els fas... hmmmm Petons!
ResponElimina