TRUITA DE PATATA EN PASTA DE FULL
Ingredients:
-
600 gr.
de pataca.
-
2 cebes.
-
5 ous.
-
1 polsim
de Royal.
-
Oli
d’oliva.
-
2 fulls
de pasta de full.
-
1 ou per
pintar.
Elaboració:
Pelem
les patates i les tallem per fer la truita de patata (cadascú segons el seu costum),
les salem.
Posem
una paella amb oli i fregim la patata.
Quan
totes dues coses estiguin ben tovetes, les ajuntem i les posem en un colador
per retirar l’excés d’oli. Deixem
refredar.
Batem
els ous amb el royal i mesclem amb la patata i ceba.
Escalfem
el forn a 180º C.
Estenem
un làmina de la pasta de full i col·loquem a sobre la mescla de la truita,
tapem amb l’altra làmina de pasta de full. Decorem segons gust personal, i
pintem amb ou la superfície perquè quedi ben daurada.
Enfornem
uns 25 minuts o fins que la superfície estigui daurada, temperatura dalt i
baix.
Deixem
refredar i ja està llesta per menjar.
Una
forma diferent de menjar la tradicional i sempre benvinguda truita que ¿de
quants “apuros” ens a tret la pobra? Que es presenta gent a sopar sense avisar
“Fem una truita de patata i pa en tomata i ja ho tenim”, Anem d’excursió “Un
tros de truita” ... i així infinitat de vegades o no?, doncs aquesta es una
manera de vestir-la de gala que ja s’ho mereix.
BON
PROFIT!!!!
3 comentarios
Quina idea tan bona!!! Me l'anoto! T'ha quedat perfecte. petons
ResponEliminaÉs un vestit de luxe!! Queda molt bona i quan la presentes......tothom queda bocabadat!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Quina idea més bona!!
ResponEliminaNo se m'hauria acudit ni ho havia vist mai!
ptns!!