PASTA DE FULL DE MAÇANA
Ingredients:
-
1 pasta de full.
-
500 g. De crema pastissera
-
2 maçanes golden.
-
1 ou.
-
gelatina de maçana.
-
sucre.
Elaboració:
Agafem
la pasta de full, l'escampem i la tallem en forma rectangular. Les
anem col·locant a la safata del forn damunt del paper d'enfornar.
Quant
siguin totes escampades agafem una manega i l'omplirem de crema,
l'escamparem pel damunt de la pasta de full.
Llavors
anem preparant les maçanes, els traurem el corn, les pelarem i les
tallarem a lamines fines.
Un
cop tallades les
escamparem
pel damunt de la crema; tirem sucre damunt i pintem amb ou batut.
Enfornem
a uns 180 graus uns 30 minuts depenen molt del forn de cadascun.
Un
cop cuites les traiem del forn i les deixem refredar damunt del
marbre.
Quant
siguen fredes les pintarem amb gelatina de maçana (preparada
segons les instruccions del fabricant) pel
damunt.
BON PROFIT!!!!!
7 comentarios
Quina bona pinta, semblen de pastisseria!!
ResponEliminamoltes gracies Sussi!!
ResponEliminaMMMMmmm...què bones!!!! Sempre vénen de gust aquestes pastes!!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Olga amb lo facils que son i encara no coneixo a ningu que no li agraden.
ResponEliminamolts petons guapa!!
Com m'agraden aquestos pastissets, i amb crema encara millor! petons
ResponEliminaEls hi clavaria queixalada ara mateix!!!
ResponEliminaFrancesc, has de posar més poma. Mitja poma a cada pasta...i veuràs com millora.
ResponEliminaBona feina !