ESTOFAT DE COA DE BOU
Ingredients:
-
1 kg de coa de bou tallada de la carnisseria
Teresa
-
2 cebes.
-
1/2 kg de pataques.
-
picada d'all, julivert i ametlles torrades.
-
oli d'oliva.
-
sal
-
pebre negre.
-
pebre roig.
-
1 gotet de conyac.
-
unes branquetes d'herbes aromàtiques.
Elaboració:
A una cassola posem un bon rajolí d'oli i l'escalfem, tirem la ceba
tallada llarga i la sofregim bé,mentrestant, salpebrem els talls de
carn i els enfarinem.
Un
cop la ceba sofregida afegim los trossos de cua de bou i els daurem.
Ara es hora d'afegir lo conyac, evaporarem, afegim la picada, les
herbes i afegim l'aigua fins cobrir la carn.
Ho
coem a foc fort uns minuts i quant arrenqui el bull baixarem lo foc i
ho coem un parell d'hores a foc suau.
Anirem
remenant per que no s'apegue la carn i mitja hora abans de finalitzar
la cocció afegirem les patates tallades a trossos i salpebrades.
Al
cap d'una estona comprovarem la cocció de la carn i les patates i
rectificarem de sal (si es necessari) , Penseu que la carn de la cua
de bou s'ha de desfer del os quan està ben cuita, si veiem que esta
al nostre gust apaguem lo foc.
Deixem
reposar la cassola tapada uns 5 minuts i servim immediatament,
evitant que es refredi en excés ja que com te molta gelatina es
solidificarà.
BON
PROFIT!!!!!
3 comentarios
Té pinta d'estar més que tendra! Petons!
ResponEliminaMMMMmmmmm...una gran delícia!!!! A mi m'agrada molt!!! És un gran plat tradicional.
ResponEliminaPetons,
Olga
A pеrѕon еsѕentially assist too make seriously artіjcles I mighht state.
ResponEliminaThat iis the very first tіme I frequented your
weƅ ρage ɑnd thuѕ far? I surprised with
thhe research you made to make thіs actual post amaziոg. Fantastic task!
Feel free to visit my web blog buy a wind tսrbine ()