COR DE VEDELLA BLANCA

Per 08:37 , ,




- Ingredients :

- 1 cor de vedella blanca
- 1 ceba morada
- 3 grans d'alls
- 1 rajolí d'oli d'oliva
- 2 fulles de llorer
- 1/2 tomàquet madur
- pebre en gra
- 1 rajolí  de vermut negre
- sal

- Preparació :

- A una cassola de terra es col-loca l'oli, la tomata, llorer, els alls pelats la ceba llimpia
  i partida en quatre troços, lo pebre i lo cor fet a troçets i llimpio de grassa uns deu 
  minuts remenant els ingredients.
  Passat aquest  instant tirarem lo vermut i es tapará la cassola anant remenant de tant en
  tant i amb molt poc foc.
  Trancurrits 30 minuts es trau la tapa i es deixa reduir fins que el cor sigui cuit i el suc
  reduit . Es tapa i es deixa en rato, i si es de un dia per l'altre millor.
 
  Bon profit !!!

 

Altres receptes

0 comentarios