PASTISSETS DE CARXOFA

Per 09:08 , ,



- Ingredients :

- 1/2 L d'oli de gira sol
- 1/4 L entre mistela i cassalla
- 2 cullerades soperes de sucre
- 1 llima rallada
- sal
- farina

- Elaboració :

- Mescleu tots els ingredients en un bol i aneu tirant farina poc a poc fins que no se vos apegue la massa als dits.
Després aneu fen boletes i aplaneu-les en dos papers d'estrassa.
En la mermelada de carxofa ompliu la massa i doblegueu-la donan-li forma de mitja lluna, i amb els dits aneu doblegan-los per sellar-los.
Es possen al forn a 180º Cfins que estiguin cuit i seguidament els ensucrarem bé.

BON PROFIT!!!

Altres receptes

4 comentarios

  1. PAstissets de carxofa?! Ole, ole i ole!! Això sí que és ser original, han de ser molt bons!!
    Moltes gràcies!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. MMMMmmmmmm.... Jo els provaré de fer amb la confitura de carabassa i ametlla que fa la meva sogra!!!!
    Gràcies!!!!!! Una abraçada,
    Olga

    ResponElimina
  3. Després de llegir el comentari al meu blog, he vingut a veure els teus pastissets. Amb carxofa i en versió salada, sensacional!!! M'apunto la idea, ho trobo perfecte per a un pica pica informal, d'aquells que tothom ha de protar alguna cosa...

    ResponElimina
  4. Llegint bé la teva recepta, veig que són pastissets dolços, oi? De carxofa??? Encara ho trobo més original :)

    ResponElimina