ENSALADA PRIMAVERAL

Per 15:05 ,





Ingredients:

-          Uns brots tendres.
-          Un cogollo de Tudela.
-          Una tomata d’ensalada.
-          Una carlota.
-          Un advocat
-          Unes freses.
-          Cebollí.
-          Flors de malva.
-          Oli
-          Sal maldon
-          Reducció de vinagre de modena a la llima.








Elaboració:

Trinxem el cogollo i el col·loquem en un plat, afegim els brots tendres. Trinxem la tomata i la col·loquem sobre els brots.

Farem el mateix amb advocat.

Netejarem  la carlota i amb un pelador de fruita, farem unes tires pel damunt dels altres ingredients.

Un cop tot això esta preparat per treure a taula li afegirem les freses ben fresquetes, lo cebollí picat i les flors de malva, que tindrem en aigua fresca per que estiguin ben conservades, (son molt sensibles a la calor).

Tirarem un rajolí d’oli d’oliva, sal maldon i reducció de vinagre de modena a la llima, per donar-li un toc més refrescant. 



BON PROFIT!!!

Altres receptes

0 comentarios