TARTAR DE TONYINA VERMELLA

Per 13:39 , ,









Ingredients:

-          tonyina roja.
-          2 advocats.
-          Una llima.
-          2 cullerades de sèsam.
-          1 cullerada de wasabi.
-          2-3 cullerades de soja.
-          1 cullerada de salsa perrins.
-          Ceba tendra.
-          Sal
Oli d’oliva














Elaboració:


Tallem la tonyina a daus i posem a un bol.

Tallem la ceba molt fina e incorporem a la tonyina

A un altre bol mesclem la soja, la salsa perrims el suc de mitja llima el wasabi la sal i lo sèsam i ho remenem molt be per mesclar tots els ingredients be, introduirem a la tonyina.

Guardarem a la nevera com a mínim mitja hora.

Emplatem col·locant els advocats tallats a daus dins d’un motlle i a sobre la mescle amb la tonyina.

Decorem al nostre gust.


BON PROFIT!!!

Altres receptes

5 comentarios

  1. Francesc, riquísimo este tartar.
    Me gusta.
    Besos

    ResponElimina
  2. gracies anna,no lo habia hacho nunca pero me regalaron un trozo de atun y probe de hacerlo, estaba riquisimo. muchisimos besos.

    ResponElimina
  3. Francesc una delicia de tartar,no l'he provat mai aixi pero vegent la presentació me has conquistat.
    Una abraçada i bon cap setmana.

    ResponElimina
  4. De cara al temps que anem es un plat per sorpendre als invitats, o simplement per asaborejar un dels peixos mes exquisits del mediterrani. molt petons i bon fin de

    ResponElimina
  5. Francesc un tartar ideal para este tiempo ya, me gusta el atun y el aguacate, me lo llevo a pendiente
    saludos
    miquel

    ResponElimina