ENREIXAT DE XOCOLATA

Per 01:58 , ,









Ingredients:

-         1 Base de pasta de full.
-         200 g de xocolata. ( jo en col·loco un en crema per introduir al forn).
-         1 ou.
-         50 g de sucre de llustre.
Un corró per tallar la pasta










Elaboració:

Estireu la pasta de full , i tots seguit la talleu que vos quedi a una part el 60% de la peça i a l’altra el 40% per que s’ha de estira la reixa.

Poseu-ne la part gran a una plàtera de forn amb paper sulfurat i punxeu-la un poc .

Escampeu lo xocolata pel damunt sense arribar a la vora.

La part petita de pasta passeu lo corró per tallar la pasta i fer l’enreixat.

Pinteu la vora amb l’ou batut i poseu l’altra part de pasta de full al damunt.

            Premeu un poc les vores amb els dits o una forquilla, pinteu amb ou batut.

Escalfeu el forn i coeu a 180ºC uns 20 minuts, o mireu que la pasta de full estigué cuita.

Deixeu-la refredar una estona i tireu-hi el sucre llustre pel damunt amb un colador i ja podeu servir.  

   
Bon profit!!

Altres receptes

2 comentarios