RUSTIFACI
Aquí anomenem "rostifaci" a l’escalivada, que vol dir coure a les brases del foc de llenya directament els primentons, albergínies,tomata i ceba.
Sincerament, nosaltres tomata i ceba no en rostim.
Al hivern esta molt bo acompanyant uns trossets de carn a la brasa, o en unes torrades de pa de pagès i un bon rajolí d’oli o al damunt d’una pizza...com la vostra imaginació vulgui.
Ingredientes:
- Albergines.
- Primentons.
Foc de llenya (en el seu defecte es poden rostir al forn untades amb oli).
Aquest estiu ha estat un bon any de producció de primentons i albergínies i això s’havia d’aprofitar, i mes en els temps que correm, així que varem rostir moltíssim i desprès una part la varem congelar i l’altra la vam fer en conserva desprès de coure-la per que es conserva mes temps i aquest es el resultat.
3 comentarios
Hola Francesc. A nosaltres ens agrada molt les verdures escalivades. Però com que no tenim espai no poden fer conserves com has fet tu.
ResponEliminaM'agrada molt aquestes conserves que has fet
Bona cuina
Au!! Ja tens conserva per tot l'hivern!! Y bona que esta!!! Jo de moment no en faig perque em fa una mica de mandra però... reconec que és un temps molt ben invertit!
ResponEliminaSalutacions
Cada cop m'agraden més les receptes casolanes. T'han quedat fantàstiques
ResponElimina