PA DE CADIS
. Ingredients:
- 300 g de farina d’ametlla.
- 200 de sucre.
- Pell de llimona.
- Aigua i sal.
- Fruita confitada.
- Codonyat.
- Ous.
Elaboració:
En un bol col·loquem la farina d’ametlla lo sucre la pell de llimona i la sal.
Amassarem en les mans i li anirem tira’n un rajolí d’aigua fins obtindrem un massapà homogeni.
Estirem el massapà a uns 4 mm. I tallarem un rectangle de 12 per 6 centímetres, pintarem amb ou.
Sobre el massapà col·loquem la taronja confitada.
A sobre una capa fina de massapà , a sobre mes fruita confitada .
Dalt de la fruita posarem mes massapà i llavors una passada de codonyat.
Quant tenim tot això al nostre gust taparem amb una capa de massapà pressionant i mirant que no hi hagi cap forat.
El pintarem amb misteri i enfornarem a 180 graus fins que es vegi daurat
Misteri; 2 rovells d’ou i 50 g de glucosa. Barrejar la glucosa calenta a 40º C amb els rovells sense batre, guardar al bany maria.
Bon profit!!!
8 comentarios
Caram!! Crec que és el pa més original que s'ha presentat pel 15! jejeje Segur que és deliciós!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
PEtons
Sandra
Que original! No l'havia vist mai aquest pa! I que dolç!!
ResponEliminaPetons
Ostres, quina pinta! D'aquest pa en vull un bon pessic
ResponEliminaQuin pa més original! Haurem de prova la recepta.
ResponEliminaUn pa genial per aquestes festes que s´apropen... petons,
ResponEliminaÑam, quin tros de pa tan diví! per a llamioners sense remei ;-) Amb això ja tens per esmorzar, dinar i berenar!
ResponElimina;-)
Tot i que el veig una mica dolç per al meu gust, té una pinta exquisida i molt vistosa!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Aquest pan de Cádiz te una pinta bonísima! ja l'avia testat i no sabia que era tan fácil de fer m'emporto la recepta! Salutacions.
ResponElimina