ARRÒS VEGETARIÀ

Per 11:56 , ,


Ingredients



-          100 g de camagrocs secs.
-          100 g de calçots.
-          100 g de carxofes.
-          100 g de mongetes tendres.
-          100 g de pebrot roig rostit a la brasa.
-          100 g de rovellons.
-          400 g d’arròs integral NOMEN.
-          800 cl de fumet de verdures.
-          Oli, sal .
-          Tomata i ceba.












Elaboració:



Primer que tot hidratarem els camagrocs i reservarem.

Per començar la preparació d’aquest arròs  farem un sofregit amb  la ceba i el tomàquet.
Desprès tallarem totes les verdures a daus d’uns dos centímetres i es sofregeixen.

Quant siguin cuites tirem uns 80 o 90 g d’arròs per persona i es sofregim sense parar de remenar un parell de minuts.

Passat aquest temps afegim el fumet ben calent i el deixem coure uns 20 minuts.

Anirem rectificant de sal i comprovant que no se’ns quedi arròs sense fumet i quant es cuit ja es pot menjar.




Bon profit !!!  

Altres receptes

6 comentarios

  1. Espectacular la paella vegetariana....
    Un saludo
    Miguel
    lareposteriademiguel.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Quina bona pinta que té aquest arròs!!
    Una abraçada.
    Eduard

    ResponElimina
  3. un arros perfecte!! Ja fa temps ke cuino amb arros integral i queda tot bonissim!!
    Petons

    ResponElimina
  4. A casa l’arròs sempre el fem amb verdures. Aquesta recepta m’agrada molt . Ho tindre amb compta per la propera vegada
    Bona cuina

    ResponElimina
  5. Amb aquest arròs m'has conquistat. Ho confesso. Sóc molt d'arròs amb verduretes i de la cuina vegetariana en general. Així que queda pendent de fer ben aviat! Una proposta excel·lent!
    Moltíssimes gràcies per participar a La recepta del 15!
    Fins aviat!

    Marina Xocolata Desfeta

    ResponElimina
  6. Caram quin color que te aquest arrós!!! Segur que de gust també està impresionant. Petons

    ResponElimina