ARRÒS VEGETARIÀ
Ingredients
- 100 g de camagrocs secs.
- 100 g de calçots.
- 100 g de carxofes.
- 100 g de mongetes tendres.
- 100 g de pebrot roig rostit a la brasa.
- 100 g de rovellons.
- 400 g d’arròs integral NOMEN.
- 800 cl de fumet de verdures.
- Oli, sal .
- Tomata i ceba.
Elaboració:
Primer que tot hidratarem els camagrocs i reservarem.
Per començar la preparació d’aquest arròs farem un sofregit amb la ceba i el tomàquet.
Desprès tallarem totes les verdures a daus d’uns dos centímetres i es sofregeixen.
Quant siguin cuites tirem uns 80 o 90 g d’arròs per persona i es sofregim sense parar de remenar un parell de minuts.
Passat aquest temps afegim el fumet ben calent i el deixem coure uns 20 minuts.
Anirem rectificant de sal i comprovant que no se’ns quedi arròs sense fumet i quant es cuit ja es pot menjar.
Bon profit !!!
6 comentarios
Espectacular la paella vegetariana....
ResponEliminaUn saludo
Miguel
lareposteriademiguel.blogspot.com
Quina bona pinta que té aquest arròs!!
ResponEliminaUna abraçada.
Eduard
un arros perfecte!! Ja fa temps ke cuino amb arros integral i queda tot bonissim!!
ResponEliminaPetons
A casa l’arròs sempre el fem amb verdures. Aquesta recepta m’agrada molt . Ho tindre amb compta per la propera vegada
ResponEliminaBona cuina
Amb aquest arròs m'has conquistat. Ho confesso. Sóc molt d'arròs amb verduretes i de la cuina vegetariana en general. Així que queda pendent de fer ben aviat! Una proposta excel·lent!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar a La recepta del 15!
Fins aviat!
Marina Xocolata Desfeta
Caram quin color que te aquest arrós!!! Segur que de gust també està impresionant. Petons
ResponElimina