GALETES D'AMETLLA AMB XIPS DE XOCOLATA

Per 06:33 ,

Ingredients :

-          230 g de mantega.
-          200 g de sucre.
-          220 de sucre moreno.
-          2 ous grans batuts.
-          300 g de farina.
-          215 g de farina d’ametlla.
-          ½ cull*. de sal.
-          ½ cull* de llevat en pols(royal).
-          1 cull* de bicarbonat sòdic.
-          340 g de perles de xocolata.
-          110 g de xocolata ratllada.
-          1 cull*. d’extracte de vainilla.
-           *  La cullereta de cafè.










Elaboració:


Mesclem la mantega i tot lo sucre.

Desprès afegim l’extracte de vainilla i los ous, primer un , batrem be i desprès l’altre i tornarem a batre fins tindre-ho tot molt ben mesclat.

Tamisem la farina ,la sal, lo llevat i lo bicarbonat i afegim a la massa fins obtindre una massa molt homogènia.

Afegim la farina d’ametlla, les perles de xocolata i lo xocolata ratllat i mesclem.









Es deixa un 10 minuts reposar i es fan boles que col·locarem a una safata deixant uns 5 cm d’espai  per que no s’apeguin les unes a les altres.

Col·loquem al forn 10-15 minuts a 190 ºC.

Tindrem la màxima precaució de que no se’n cremin.

Deixem gelar a una reixa o damunt de un paper de forn.

Si les guardeu a un pot de ferro i amb uns paper de cuina dins es conserven uns dies molt cruixents.




Bon profit !!!  



















Altres receptes

4 comentarios