TORNEM A LA FEINA

Per 14:26 ,





JA TORNO A SER AQUÍ!!!



Bé, ja tornem a ser aquí després del “parón” estiuenc. La veritat es que no pensava tardar tant en tornar a publicar alguna cosa, però el temps passa impressionantment de pressa i quant te’n adones ja han passat dos mesos .. uff!!!,

Aquest temps m’ha servit un poc per desconnectar de la pressió del bloc, ja que hi ha vegades que per més que un vulgui no hi ha temps per tot i, en el meu cas, e  de saber prioritzar i no voler fer mes del que puc ho això m’acabarà ofegant i el que va començar sent un “Hobby” acabarà sent una maledicció je je je .
           
Be deixem ja de divagar, que ja està be!!,  i anem per feina que es el que realment ens interessa. Des de aquí agrair a tots aquells companys que em preguntàveu “Per a quan una nova recepta?”. Aquesta primera va dedicada a tots vosaltres GRÀCIES.

També dir-vos que encara que no e publicat res, per suposat, he continuat cuinant i tres nous estris han passat a formar part de la família:

<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Una Gelatera, el gran pecat d’aquest estiu.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Una Panificadora (del LIDL) encara no l’estrena’t ja us contaré.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->I la gran companya per a la gelatera, com no? , una Neulera per fer les nostres propis neules i tulipes. Fantàstic.






LLENGUA DE VEDELLA ARREBOSSADA AMB PRIMENTONS DEL PIQUILLO CARAMEL·LITZATS.



La recepta es del programa de Karlos Arguillano.

Ingredients:

<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Una llengua de vedella ja cuita.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Primentons del piquillo.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Un all.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Una mica de julivert.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Ou per arrebossar.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Farina.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Sal en escates.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Oli.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Una cullerada de sucre.











Elaboració:





Els primentons del piquillo que e utilitzat són de collita pròpia, i els e rostit al forn pintats en oli, quan la pell es comença a bufar ja estan llestos. Es treuen del foc i es deixen refredar embolicats en paper de diari. Es pelen en conte, són una mica delicats i es poden trencar, i ja els tenim llestos per farcir, congelar, o en aquest cas per confitar.









Agafem els primentons i els posem en una cassola plana amb oli d’oliva els salem i li afegim la cullerada de sucre, el all  i el julivert trinxat ben petit, els tapem i els deixem coure a foc lent uns 15 minuts per cada cara. Reservem.

Agafem la llengua ja cuita i neta de les impureses, (la carnissera ens la deixarà perfecta sense cap problema) i la tallem a rodanxes d’un centímetre més o menys. La passem primer per l’ou batut i després per la farina i fregim en abundant oli roent. Posem sobre paper absorbent per eliminar l’excés d’oli i salem amb la sal gruixuda.

Muntem el plat intercalant la llengua amb el primentó.




BON PROFIT!!!




































Altres receptes

0 comentarios