FLORS DE CARNAVAL

Per 00:49 ,





Ingredients:


-         420 gr. de farina de força.

-         4 ous.

-        1/2 lt. de llet.

-         La ratlladura de mitja llima.

-         1 pessiguet de sal.

-         Oli de gira-sol per fregir.

-         Sucre i canella.










Elaboració:


         Agafem tots els ingredients, excepte el sucre i la canella i l’oli per fregir, i els mesclem be en una batedora. No els hem de batre massa per a evitar que formi espuma.











         Agafem una paella i posem l’oli,  l’escalfem i posem el motlle per fer les flors dintre per a que agafi temperatura. Quan està calent posem el motlle dintre de la massa però sols fins la meitat del motlle (no ha d’arribar a la superfície si no, no es despendrà la flor) i l’introduïm immediatament en l’oli, esperem un moment i fent un moviment oscil·lant suau la flor es despendrà del motlle. Quant la flor està doradeta la retirem de la paella i la fiquem sobre paper absorbent per retirar l’excés d’oli. Passem la flor per una safata on tindrem el sucre mesclat amb la canella. Un altra opció es regar les flors en una miqueta de mel.




Bon profit !!!

























Altres receptes

3 comentarios

  1. Què reboniques són aquestes flors!!! No he trobat el motlle per fer-les.....almenys per aquí, per Móra. Em quedo a l'espera......
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. Gràcies Olga, jo el vaig trobar a una ferreteria per aquí a Tortosa on venen eines de cuina.
    Que vagi bé!:)

    ResponElimina
  3. Tienen una pinta estupenda, qué ricas. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina