CARGOLS EN SALSA

Per 03:28 , ,





Ingredients


- 1 kg de caragols.
- 2 tomates.
- daus de pernil salat.
- pebrot roig.
- 1 ceba.
- julivert.
- una pesteta. (bitxo).
- alls.
- conyac.









Elaboració


- Netegem els cargols amb aigua i quant estiguen nets els bullim amb poc foc i sal fins que estiguen cuits.

- Els traurem de l'aigua i reservem.








- Per començar a fer la picada agafarem les tomates lo pebrot i la ceba i els tallarem a daus petits, el julivert ben fi i la pesteta partida en dos trossos.







- A una cassola de terra tirem un rajolí d'oli d'oliva i tirem la ceba , lo pebrot i deixarem que es vagi coent, quant veiem que esta agafant color tirem los alls i lo julivert i seguit la tomata i anem remenant fins que la tomata es cuita, afegim els daus de pernil i remenem un parell de minuts.
Quant es tot ben sofregit tirem la pesteta i lo rajolí de conyac.

- Aleshores afegim els cargols i els anem remenat amb molt de conte per no trencar les crostes, si veiem que esta molt sec o que la picada s'apega a la cassola tiram una mica de suc de bullir els caragols, rectifiquem de sal i ja es poden servir.






Bon profit !!!

























Altres receptes

2 comentarios

  1. Que bons estan amb salsa, ma mare també en fa una recepta pareguda, i són tota una delícia! petons

    ResponElimina
  2. Els cargols no m'agraden, però a la salseta hi sucaria tota una barra de pa!

    ResponElimina