CREMA PASTISSERA

Per 10:48






Ingredients

- 1 litre de llet.
- 300 g de sucre.
- 2 branques de canyella.
- 80 g de farina de panís.( maizena)
- 8 rovells d'ou.

- un rajolí de extracte de vainilla natural. (opcional)






Elaboració


- Poseu la llet al foc amb les branques de la canyella i la pell de la llimona i la meitat del sucre, anem remenant per que no s'apegue lo sucre.

Quant arranqui el bull traiem les branques i la pell de llimona i tot seguit afegim una mica de llet a la mescla de sucre, rovells i maizena i barregem , un cop tot mesclat o tirem a la llet passant-ho pel colador.







 Sense deixar de remenar anem escalfant fins obtenir la consistència desitjada, i sense deixar que bulli, si ho fa canviara de gust.

Aboquem a una safata de vidre per refredar, un cop escampada afegim in paper de film en contacte a la crema per que no es faci una crosta.

Amb aquesta crema pastissera podreu fer-hi infinitats de receptes.
Un consell si gasteu ous de casa la crema tindrà un gust molt mes bo.






Bon profit !!!




















Altres receptes

2 comentarios

  1. Com m'agrada aquesta crema!!! I és pot utilitzar en tantes receptes... petons

    ResponElimina
  2. Per mi és un bàsic! I sóc capaç de menjar-me-la a cullerades abans de fer-la servir!

    ResponElimina