PATÉ DE GALL D'INDI

Per 11:44 , ,





Ingredients:


- 300 g de pit de gall d'indi cuit (es el pernil dolç de “pechuga de pavo”).
- 1 ceba .
- 1 all.
- 4 culleres de xeres u oporto.
- 2 culleres d'oli.
- 100 g de mantega.
- un polsim de nou moscada.
- unes branquetes de romer.
- sal.

Per acompanyar.

- unes llesquetes de pa de motlle.







Elaboració:

Pelem, netegem i piquem la ceba i l'all. Separem les branques de les fulles del romer i piquem finament les fulles.

Piquem el pit del gall d'indi ben petit però en ganivet (no volem que quedi una pasta).

Escalfem una paella en oli i saltegem la ceba i l'all durant uns 4 minuts (vigilar que la ceba no es dori).

Afegim el pernil trinxat, afegim la sal i la nou moscada i cuinem durant uns 10 minuts remenat de quan en quan.

Passat aquest temps afegim el xeres o l'oporto i el romer. Deixem coure uns 2 minuts.






Ho posem tot en un robot de cuina i triturem fins aconseguir una pasta (textura de paté).

Ho repartim en terrines. Mentrestant fonem la mantega fins que espigui líquida i l'aboquem sobre el paté per segellar-lo (comproveu que no queda cap espai sense mantega es molt important per conservar-lo).

Reserveu en nevera mínim 12 hores abans del seu consum.

Serviu acompanyat del pa torrat i ...



BON PROFIT!!!!!


































Altres receptes

3 comentarios

  1. Ohhh que bo! M'ha encantat la recepta! petons

    ResponElimina
  2. Una recepta genial! I això de segellar amb mantega m'ha entusiasmat! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Gràcies per presentar-nos aquest paté tan deliciós!!!
    Salut!!
    Olga

    ResponElimina