ESTOFAT DE COA DE BOU

Per 14:32 ,



Ingredients:



- 1 kg de coa de bou tallada de la carnisseria Teresa
- 2 cebes.
- 1/2 kg de pataques.
- picada d'all, julivert i ametlles torrades.
- oli d'oliva.
- sal
- pebre negre.
- pebre roig.
- 1 gotet de conyac.

- unes branquetes d'herbes aromàtiques.









Elaboració:


A una cassola posem un bon rajolí d'oli i l'escalfem, tirem la ceba tallada llarga i la sofregim bé,mentrestant, salpebrem els talls de carn i els enfarinem.
Un cop la ceba sofregida afegim los trossos de cua de bou i els daurem. Ara es hora d'afegir lo conyac, evaporarem, afegim la picada, les herbes i afegim l'aigua fins cobrir la carn.
Ho coem a foc fort uns minuts i quant arrenqui el bull baixarem lo foc i ho coem un parell d'hores a foc suau.
Anirem remenant per que no s'apegue la carn i mitja hora abans de finalitzar la cocció afegirem les patates tallades a trossos i salpebrades.








Al cap d'una estona comprovarem la cocció de la carn i les patates i rectificarem de sal (si es necessari) , Penseu que la carn de la cua de bou s'ha de desfer del os quan està ben cuita, si veiem que esta al nostre gust apaguem lo foc.


Deixem reposar la cassola tapada uns 5 minuts i servim immediatament, evitant que es refredi en excés ja que com te molta gelatina es solidificarà.



 BON PROFIT!!!!!

















Altres receptes

2 comentarios

  1. Té pinta d'estar més que tendra! Petons!

    ResponElimina
  2. MMMMmmmmm...una gran delícia!!!! A mi m'agrada molt!!! És un gran plat tradicional.
    Petons,
    Olga

    ResponElimina