RED VELVET O PASTÍS DE VELLUT ROIG

Per 03:11 , ,




Tenia moltes ganes de preparar aquest pastís i molta curiositat de provar-lo, aquest dissabte que tenia un sopar d’amics, venia una companya i la volíem sorprendre... apart del bonic que és, té un sabor deliciós, és un bescuit  molt suau i la cobertura, mmmm... és per menjar-se-la a cullerades!!

Us voldria  comentar, que és un pastís típic de Canadà, hi ha moltissímes receptes, algunes inclús amb remolatxa,  la meva és una recepta extreta d’un bloc: “Cocinando entre olivos”, desitjo que us animeu a fer-la i que us agradi.

Ingredients bescuit:
- 115 g. Mantega sense sal a temperatura ambient.
- 300 g.  Sucre.
- 2 ous grans.
- 240 g. De buttermilk
- 250 g. De farina.
- 15 g. De cacau de pols sense sucre.
- 1 cullerada de cafè de sal.
- 1 cullerada de extracte de vainilla.
-  Colorant roig.
- 1 cullerada de vinagre
- 1 cullerada de bicarbonat.

Para el farcit i la cobertura:

- 200 g. De formatge crema.
- 250 g. De mascarpone.
- 115 g. De sucre glass.
- 400 g. De nata per muntar.
- 1 cullerada de extracte de vainilla.

Elaboració:

Batem la mantega. Afegim el sucre i batem. Posem un a un els ous i la vainilla, ho mesclem.
Mescles la farina amb el cacau. Mesclem la llet agra amb el colorant, jo no en vaig gastar molt, era la marca “Sugarflair Colours” va molt bé.
Afegim farina a la mescla anterior, poca, i ho mesclem tot. Afegim part del buttermilk amb el colorant i ho mesclem.
Mesclem la farina amb el cacau .
Mesclem el buttermilk amb el colorant.
Has de mirar el color n’hi ha que son molt intensos.
Afegim farina a la mescla anterior, poca, i ho mesclem tot. Afegim part del buttermilk amb el colorant i mesclem. Continuem mesclant tres vegades fins que acabem la farina i el colorant.
Unim el vinagre amb el bicarbonat, farà efervescència , quan acabi ho tirem a la massa .
Posem la massa a un motlle . Ho introduïm al forn precalentat a uns 175 graus 30 minuts ho punxarem amb un escuradents quan surti net, ja estarà .
(No obriu el forn abans de 25 minuts)
Traiem el pastís i el deixem gelar,jo, el vaig fer la nit abans , així resulta més fàcil tallar-lo.
Tallem el bescuit en tres parts.



Preparem la cobertura

Muntem la nata, mesclem el formatge crema amb el formatge mascarpone , el sucre glaç amb la vainilla.
Incorporem la nata i ho mesclem amb suavitat.
Posem la base del pastís on l’anirem a presentar, i afegirem la quantitat de cobertura amb la manega pastissera , perquè quedi uniforme.
Posarem l’altra part del bescuit al damunt i farem el mateix.
Llavors posarem la part superior i ho cobrirem amb la cobertura de la manera que més ens agradi , utilitzant varis broquets  per decorar.
Jo la cobertura la vaig deixar unes hores a la nevera.
I per decorar , li vaig tirar una mica de colorant.
Desitjo que us agradi ,
Animeu-vos a fer-lo i veureu com és molt fàcil de fer!


Bon profit!!!












Altres receptes

2 comentarios

  1. Qué rico.
    Te ha quedado de auténtico lujo.
    Dan ganas de coger un trozo.
    Besos

    ResponElimina
  2. Ana este pastel es un una delicia igual de vista que de gusto.Cracias

    ResponElimina