RED VELVET O PASTÍS DE VELLUT ROIG
Tenia moltes ganes de preparar aquest pastís i molta curiositat de provar-lo, aquest dissabte que tenia un sopar d’amics, venia una companya i la volíem sorprendre... apart del bonic que és, té un sabor deliciós, és un bescuit molt suau i la cobertura, mmmm... és per menjar-se-la a cullerades!!
Us voldria comentar, que és un pastís típic de Canadà, hi ha moltissímes receptes, algunes inclús amb remolatxa, la meva és una recepta extreta d’un bloc: “Cocinando entre olivos”, desitjo que us animeu a fer-la i que us agradi.
Ingredients bescuit:
- 115 g. Mantega sense sal a temperatura ambient.
- 300 g. Sucre.
- 2 ous grans.
- 240 g. De buttermilk
- 250 g. De farina.
- 15 g. De cacau de pols sense sucre.
- 1 cullerada de cafè de sal.
- 1 cullerada de extracte de vainilla.
- Colorant roig.
- 1 cullerada de vinagre
- 1 cullerada de bicarbonat.
Para el farcit i la cobertura:
- 200 g. De formatge crema.
- 250 g. De mascarpone.
- 115 g. De sucre glass.
- 400 g. De nata per muntar.
- 1 cullerada de extracte de vainilla.
Elaboració:
Batem la mantega. Afegim el sucre i batem. Posem un a un els ous i la vainilla, ho mesclem.
Mescles la farina amb el cacau. Mesclem la llet agra amb el colorant, jo no en vaig gastar molt, era la marca “Sugarflair Colours” va molt bé.
Afegim farina a la mescla anterior, poca, i ho mesclem tot. Afegim part del buttermilk amb el colorant i ho mesclem.
Mesclem la farina amb el cacau .
Mesclem el buttermilk amb el colorant.
Has de mirar el color n’hi ha que son molt intensos.
Afegim farina a la mescla anterior, poca, i ho mesclem tot. Afegim part del buttermilk amb el colorant i mesclem. Continuem mesclant tres vegades fins que acabem la farina i el colorant.
Unim el vinagre amb el bicarbonat, farà efervescència , quan acabi ho tirem a la massa .
Posem la massa a un motlle . Ho introduïm al forn precalentat a uns 175 graus 30 minuts ho punxarem amb un escuradents quan surti net, ja estarà .
(No obriu el forn abans de 25 minuts)
Traiem el pastís i el deixem gelar,jo, el vaig fer la nit abans , així resulta més fàcil tallar-lo.
Tallem el bescuit en tres parts.
Preparem la cobertura
Muntem la nata, mesclem el formatge crema amb el formatge mascarpone , el sucre glaç amb la vainilla.
Incorporem la nata i ho mesclem amb suavitat.
Incorporem la nata i ho mesclem amb suavitat.
Posem la base del pastís on l’anirem a presentar, i afegirem la quantitat de cobertura amb la manega pastissera , perquè quedi uniforme.
Posarem l’altra part del bescuit al damunt i farem el mateix.
Llavors posarem la part superior i ho cobrirem amb la cobertura de la manera que més ens agradi , utilitzant varis broquets per decorar.
Jo la cobertura la vaig deixar unes hores a la nevera.
I per decorar , li vaig tirar una mica de colorant.
Desitjo que us agradi ,
Animeu-vos a fer-lo i veureu com és molt fàcil de fer!
Animeu-vos a fer-lo i veureu com és molt fàcil de fer!
Bon profit!!!
2 comentarios
Qué rico.
ResponEliminaTe ha quedado de auténtico lujo.
Dan ganas de coger un trozo.
Besos
Ana este pastel es un una delicia igual de vista que de gusto.Cracias
ResponElimina