MACARRONS AMB SALTEJATS DE BOLETS I OLI DE TÒFONA

Per 12:09 , ,



Amb aquesta recepta participo en Memòries d’una cuinera.        


Ingredients:

<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->400 gr. de macarrons.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Una  ceba morada.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Una ceba tendra.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Una ceba normal.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->200 gr. de morenetes (en el meu cas les tinc congelades amb l’oli de la seva cocció).
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->200 gr. de xampinyons Portobello.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->200 gr. de xampinyons.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->200 gr. de Gírgoles.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Una tòfona.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Oli.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Mantega.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Oli de tòfona.







Elaboració:

Comencen bullim els macarrons amb aigua i sal, quan l’aigua bull, tirem la pasta i la coem segons les instruccions del fabricant.

Trinxem totes les cebes petites (no massa per que ens interessa que es vegin els trossets), i les aboquem a una paella amb oli i una cullerada de mantega. Les sofreixi’m be, aboquem tots els bolets trinxats excepte les morenetes que ja tenim cuites.

Escorrem la pasta i reservem part de l’aigua de la cocció per a després.





Aboquem les morenetes (les quals haurem escorregut del seu oli i el reservarem per a després)  a la paella i saltegem tot una estona fins que s’evaporin part de l’aigua que solten els bolets.

Agafem una cassola amb una mica de mantega i l’oli escorregut de les morenetes, aboquem la pasta i la mescla de bolets i ceba i unes tres o quatre cullerades de l’aigua de la cocció, remenem i deixem una estoneta a foc baix per que s’ajunten els sabors.

Emplatem, ratllem uns encenalls de tòfona per sobre el plat i tirem un rajolí d’oli de tòfona.

BON PROFIT!!!!




Altres receptes

7 comentarios

  1. Una recepta molt de tardor i molt apetitosa. A veure si amb les pluges del cap de setmana podem salvar la temporada de rovellons! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. boníssim, la tardor ja h´arribat,bsts

    ResponElimina
  3. ohhh quina proposta tant bona!!!! I quina pasta tan original. petons

    ResponElimina
  4. no fa falta que et digui que m'encanten els bolets, oi??? moltíssimes gràcie sper participar. petonets

    ResponElimina
  5. Uns macarrons molt mudats!! Fan molt bona pinta! Tens una sorpreseta al nostre blog! :)
    http://salioli.blogspot.com.es/2012/10/aixo-va-de-premis-versatile-blogger.html

    Laura i Sandra

    ResponElimina
  6. Macarrons de luxe!!! Macarrons de restaurant de 5 estrelles!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  7. Uns macarrons exquisits!!! D'estrella Michelin!!! :) I si els bolets són collits per vosaltres més de luxe!!!

    ResponElimina