MACARRONS AMB SALTEJATS DE BOLETS I OLI DE TÒFONA
Amb
aquesta recepta participo en Memòries
d’una cuinera.
Ingredients:
<!--[if !supportLists]-->-
<!--[endif]-->400 gr.
de macarrons.
<!--[if !supportLists]-->-
<!--[endif]-->Una ceba morada.
<!--[if !supportLists]-->-
<!--[endif]-->Una ceba
tendra.
<!--[if !supportLists]-->-
<!--[endif]-->Una ceba
normal.
<!--[if !supportLists]-->-
<!--[endif]-->200 gr.
de morenetes (en el meu cas les tinc congelades amb l’oli de la seva cocció).
<!--[if !supportLists]-->-
<!--[endif]-->200 gr.
de xampinyons Portobello.
<!--[if !supportLists]-->-
<!--[endif]-->200 gr.
de xampinyons.
<!--[if !supportLists]-->-
<!--[endif]-->200 gr.
de Gírgoles.
<!--[if !supportLists]-->-
<!--[endif]-->Una
tòfona.
<!--[if !supportLists]-->-
<!--[endif]-->Oli.
<!--[if !supportLists]-->-
<!--[endif]-->Mantega.
<!--[if !supportLists]-->-
<!--[endif]-->Oli de
tòfona.
Elaboració:
Comencen
bullim els macarrons amb aigua i sal, quan l’aigua bull, tirem la pasta i la
coem segons les instruccions del fabricant.
Trinxem
totes les cebes petites (no massa per que ens interessa que es vegin els
trossets), i les aboquem a una paella amb oli i una cullerada de mantega. Les
sofreixi’m be, aboquem tots els bolets trinxats excepte les morenetes que ja
tenim cuites.
Escorrem
la pasta i reservem part de l’aigua de la cocció per a després.
Aboquem
les morenetes (les quals haurem escorregut del seu oli i el reservarem per a
després) a la paella i saltegem tot una
estona fins que s’evaporin part de l’aigua que solten els bolets.
Agafem
una cassola amb una mica de mantega i l’oli escorregut de les morenetes,
aboquem la pasta i la mescla de bolets i ceba i unes tres o quatre cullerades
de l’aigua de la cocció, remenem i deixem una estoneta a foc baix per que
s’ajunten els sabors.
Emplatem,
ratllem uns encenalls de tòfona per sobre el plat i tirem un rajolí d’oli de
tòfona.
BON
PROFIT!!!!
7 comentarios
Una recepta molt de tardor i molt apetitosa. A veure si amb les pluges del cap de setmana podem salvar la temporada de rovellons! Una abraçada!
ResponEliminaboníssim, la tardor ja h´arribat,bsts
ResponEliminaohhh quina proposta tant bona!!!! I quina pasta tan original. petons
ResponEliminano fa falta que et digui que m'encanten els bolets, oi??? moltíssimes gràcie sper participar. petonets
ResponEliminaUns macarrons molt mudats!! Fan molt bona pinta! Tens una sorpreseta al nostre blog! :)
ResponEliminahttp://salioli.blogspot.com.es/2012/10/aixo-va-de-premis-versatile-blogger.html
Laura i Sandra
Macarrons de luxe!!! Macarrons de restaurant de 5 estrelles!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Uns macarrons exquisits!!! D'estrella Michelin!!! :) I si els bolets són collits per vosaltres més de luxe!!!
ResponElimina