PASTÍS HUMIT DE XOCOLATA

Per 14:48 , ,



            Recepta del programa de canal cocina “Cocina de Verano” de Inmaculada Gonzalo.


            Amb aquesta recepta participo en el concurs LA RECEPTA DEL 15 “XOCOLATA”.

Es un pastís molt fàcil de fer i per als amants de la xocolata és un pecat, proveu-la i ja em direu.






Ingredients:


<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->6 ous.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->300 gr. de sucre.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->100 gr. de farina.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->200 de xocolata de cobertura.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->200 de mantequilla.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Sucre glass per decorar.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Nous caramel·litzades.
<!--[if !supportLists]-->-          <!--[endif]-->Fruits del bosc.






Elaboració:




Comencem precalentant el forn a 200º C.

Fonem la xocolata i la mantequilla al bany maria o al microones en estones curtes, remenant i vigilant que no es cremi.

En un bol batem els 6 ous i el sucre, amb l’ajut d’unes barilles elèctriques fins aconseguir  una massa esblanqueïda i que doblin el seu volum. Afegim la xocolata fossa amb la mantequilla i mesclem.

Ara afegim la farina tamisada poc a poc mesclant amb moviments suaus.

Aboquem la mescla a un motlle baix prèviament untat amb mantequilla i enfornem 20 minuts a 200º C en la part baixa del forn.

Es diu “Húmida” perquè ha de quedar tendra del centre.

Deixem refredar i decorem amb sucre glass, les nous i els fruits.




BON PROFIT!!!









Altres receptes

7 comentarios

  1. Benvingut després de vacances! M'apunto la recepta, perquè encara que jo no sóc molt xocolatera, els del meu voltant si que ho són. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. xocolateeeeee!!!!! deliciós, me l´apunte!!!

    ResponElimina
  3. Hola Francesc guapo tu

    Quina recepta més bona, jo també copio amb permís
    petonets Susanna

    ResponElimina
  4. ha d'estar bonísssssssssssim aquest pastís Francesc! una bona manera de tornar a la realitat. petonets

    ResponElimina
  5. Té pint ade ser una autèntica delícia!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  6. Mare meva Francesc, quina pintorra!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  7. Aquest pastís té una pinta boníssima!!
    Com a seguidora del teu blog,et faig un regal que podras trobar en el meu blog. Espero que t'agradi:
    http://lleonadelaboratori.blogspot.com.es/2012/09/premi-liebster-award.html

    ResponElimina