CARGOLS EN SALSA
Ingredients
-
1 kg de caragols.
-
2 tomates.
-
daus de pernil salat.
-
pebrot roig.
-
1 ceba.
-
julivert.
-
una pesteta. (bitxo).
-
alls.
-
conyac.
Elaboració
-
Netegem els cargols amb aigua i quant estiguen nets els bullim amb
poc foc i sal fins que estiguen cuits.
-
Els traurem de l'aigua i reservem.
-
Per començar a fer la picada agafarem les tomates lo pebrot i la
ceba i els tallarem a daus petits, el julivert ben fi i la pesteta
partida en dos trossos.
-
A una cassola de terra tirem un rajolí d'oli d'oliva i tirem la ceba
, lo pebrot i deixarem que es vagi coent, quant veiem que esta
agafant color tirem los alls i lo julivert i seguit la tomata i anem
remenant fins que la tomata es cuita, afegim els daus de pernil i
remenem un parell de minuts.
Quant
es tot ben sofregit tirem la pesteta i lo rajolí de conyac.
-
Aleshores afegim els cargols i els anem remenat amb molt de conte per
no trencar les crostes, si veiem que esta molt sec o que la picada
s'apega a la cassola tiram una mica de suc de bullir els caragols,
rectifiquem de sal i ja es poden servir.
Bon
profit !!!
2 comentarios
Que bons estan amb salsa, ma mare també en fa una recepta pareguda, i són tota una delícia! petons
ResponEliminaEls cargols no m'agraden, però a la salseta hi sucaria tota una barra de pa!
ResponElimina