CREMA PASTISSERA
Ingredients
-
1 litre de llet.
-
300 g de sucre.
-
2 branques de canyella.
-
80 g de farina de panís.( maizena)
-
8 rovells d'ou.
-
un rajolí de extracte de vainilla natural. (opcional)
Elaboració
-
Poseu la llet al foc amb les branques de la canyella i la pell de la
llimona i la meitat del sucre, anem remenant per que no s'apegue lo
sucre.
Quant
arranqui el bull traiem les branques i la pell de llimona i tot
seguit afegim una mica de llet a la mescla de sucre, rovells i
maizena i barregem , un cop tot mesclat o tirem a la llet passant-ho
pel colador.
Sense
deixar de remenar anem escalfant fins obtenir la consistència
desitjada, i sense deixar que bulli, si ho fa canviara de gust.
Aboquem
a una safata de vidre per refredar, un cop escampada afegim in paper
de film en contacte a la crema per que no es faci una crosta.
Amb
aquesta crema pastissera podreu fer-hi infinitats de receptes.
Un
consell si gasteu ous de casa la crema tindrà un gust molt mes bo.
Bon
profit !!!
2 comentarios
Com m'agrada aquesta crema!!! I és pot utilitzar en tantes receptes... petons
ResponEliminaPer mi és un bàsic! I sóc capaç de menjar-me-la a cullerades abans de fer-la servir!
ResponElimina