PASTÍS DE LLIMA I XOCOLATA
Ingredients:
-
150 g. De farina.
-
65 g de mantega.
-
65 g de sucre fi.
-
20 g de farina d'ametlla.
-
20 g de xocolate en pols.
-
1 ou.
Per crema de
llima.
-
200 ml de suc de llima.
-
4 ous.
-
200 de sucre.
-
1 cullerada de postre de farina de panís.
-
50 g de mantega.
-
ratlladura de pell d'una llima.
Elaboració:
Mesclar
en un bol lo sucre fi, la farina d'ametlla, lo xocolate i la farina.
Afegir
la mantega a trossos i barrejar amb les mans fins tindre-la
incorporada.
Batre
l'ou i afegir-lo, continuem amassant fins obtindre una bola, la qual
l'emboliquem amb paper de film i reservem com a una hora en la
nevera.
Escalfem
lo forn a 180º.
Untem
un motlle de 22 cm amb mantega i estirem la massa amb un curro fins
cobrir tot lo motlle.
Cobrim
la massa amb paper de enfornar i omplim amb llegums seques per poder
fornejar uns 20 minuts a 180º.
Traurem
del forn i li traurem les llegums i lo paper i reservem.
Per
fer la crema de llima.
-
mesclem tots los ingredients en un robot de cuina i col·loquem a un
bol al bany maria fins que comença a espessa.
Passem
per un colador i omplim la base del pastís, aplanem i deixem a la
nevera un parell d'hores fins que qualli la crema.
Es
pot decorar amb fruits rojos o be amb la ratlladura de una taronja.
BON PROFIT!!!!!
2 comentarios
Ohhh això té que ser tota una delícia!! petons
ResponEliminaAquesta combinació s'ha de tastar!
ResponElimina