EMPEDRAT
Ingredients
(per a 2 persones):
- Abadejo esmollat i
dessalat (con no, comprat al Mercat de Tortosa).
- Fesols bullits de
qualitat.
- 1 Primento verd.
- 1 Primento roig.
- 1 tomata d'ensalada
verosa.
- 1 ceba tendra.
- Oli d'oliva.
- Sal.
Elaboració:
En primer lloc, jo ho
faig així, passarem una aigua pels fesols per eliminar el suc i que
quedin secs.
Agafarem l'abadejo, el
qual ja el tindre dessalat (jo sempre el compro al Mercat, qualsevol
de les tres parades el tenen boníssim i de qualitat) i el mesclarem
amb els fesols, reservem la nevera.
Per l'altra banda
tallarem totes les verdures a daus aproximadament d'un cm. Les
mesclem i posem la sal i l'oli. Reservem a la nevera fins el moment
de menjar.
A l'hora de muntar el
plat posem un cercle d'emplatar i posem al seu interior els fesols
amb l'abadejo i pel seu voltant les verduretes. També ho podeu fer
com es fa tradicionalment que es servir-ho tot mesclat. L'elecció es
vostra.
BON PROFIT!!!!
2 comentarios
Com m'agrada aquesta recepta a l'estiu!!! La teva presentació m'ha agradat molt i a molta verdura, quina delícia!! petons
ResponEliminaFresquet, fresquet!!! Un bon plat d'estiu!!!
ResponEliminaSalut!!!
Olga