TORRADA DE VERDURETES AMB SARDINA
Ingredients:
- 2 llesques de pa
de motlle.
- un grapat de
crocant (ametlla en granet dolça).
- mantega.
- 1 carlota.
- ½ ceba.
- ½ carabassó.
- ½ primentó
verd.
- ¼ de porro.
- 1 tomata roja
per fregar.
- Uns germinats
d'alfàbrega.
- oli d'oliva.
- sal.
-
1 sardina de
costa.
Elaboració:
En
primer lloc agafem el pa de motlle i si es amb crosta se la traiem.
El pintem amb una mica de mantega
i posem per sobre uns granets de crocant.
Posem
el forn a escalfar a 180º. Agafem un paper de forn i el posem sobre
el pa, l'aixafem
amb el corro per
que quedi una llesca ben fineta.
Enfornem fins que estigui ben torradeta
(uns 5 minuts, vigilant que no es cremi).
Ara
preparem les verduretes les agafem les netegem i les tallen totes a
quadradets regulars (totes mes o menys de la mateixa mida). Posem oli
i un pessic de mantega una paella i saltegem en primer lloc la
carlota, després afegim el pebrot. Remenem i als dos minuts afegim
el carabassó. Per ultim afegim la ceba i el porro, salem i remenem
uns minuts, procurant que les verdures quedin cruixents.
Posem
les verdures en un escorredor per eliminar l'excés d'oli i ja podem
muntar la torrada.
Agafem
la llesca de pa i l' untem en la tomata, posem sal i oli, Posem a
sobre les verduretes i al damunt el filet de sardina net, el salem i
li tirem un rajolí d'oli, Per decorar el plat posarem uns germinats
d'alfàbrega (en
cas de no tenir-ne poseu unes fulles).
BON
PROFIT!!!!!
2 comentarios
Uma refeição leve e bem nutritiva mesmo o que se pretende para estes dias!!
ResponEliminaBeijinho
Mmmmm....m'encanta aquesta torradeta!!! Quan compri sardina...ja sé què he de fer!!!!
ResponEliminaSalut!!
Olga